Dobrý den,
mám pračku Whirlpool AWO/D 41125 pračka mě po záruce začla postupně prát neustále takže nikdy nedokončí praní. Jednou jsem usnul a ona si v klidu prala 6h ať tam dám jaký koliv program tak pere neustále. Nevíte čím bych to mohlo být?
Dobrý den
chystám se vyčistit naší pračku hanseatic
vím že je na to nejlepší ocet nebo kys. citronová ale poraďte mi prosím. Mám dát do pračky najednou ten ocet a kys. citronovou nebo je lepší dát buď ocet nebo tu kyselinu. Nemůže to navzájem nějak zreagovat a poškodit pračku?
Předem děkuji
Dobrý den Jirko myslím že zreagovat to nějak nemůže a ocet je jen 8%
A když ocet jí lidi a kyselinu citronovou taky a neublíží jim to nějak tak pračce už vůbec. Myslím že když to tam dáte dohromady tak to bude účinnější
ovšem toho octa tak 2-3 litry minimálně. dát tam pár deci je jako plivnout do rybníka.
osobně bych spíš použil speciální přípravky na odstraňování komene a čištění pračky. záleží také na stupni znečištění...
Popis poptávky: sháním na pračku se sušičkou Eurotech EWD 1000, nebo Ardo WD 1000 staré modely tak z 1996 tého roku, č. v manuálu D 250 kabeláž č. 510081000 třeba i z nějaké rozebrané pračky ze šrotu, nebo i celé pračky, Dobře zaplatím Radovan Sedláček, Vsetín e. mail Radovan11@seznam.cz tel.604453038
Dobrý den, máte někdo zkušenost s touto pračkou Bosch WLX 24462 BY, recenze jsem četla a jsou výborné, ale většinou jsou psané po jednom týdnu užívání, chci znát názor dlouhodobého uživatele:))Děkuji.
Zřejmě kvůli nedostatku místa volíte úzkou pračku. Pračky BOSCH patří ke kvalitním a spolehlivým výrobkům. Máme ji v příbuzenstvu a již asi 2-3 roky šlape bez poruch. Mohu ji doporučit. Jedinou snad nevýhodou, je malý buben o objemu 35 litrů, tudíž je dobré jej nepřeplňovat. Pokud perete pro 1-2 osoby, je pračka dostačující, v opačném případě je vhodnější při stéjné hloubce volit pračku s větším bubnem (AEG, Electrolux, Zanussi).
Dobrý den, koupili jsme byt, kde je zrenovovaná koupelna - nová vana. Z boku vany vyčnívá kousek hadice (stejného rozměru i vzhledu jako odpad z pračky)na niž byl připojen odpad z pračky přes sifon, který byl jen připevněn na zeď. Kam přesně je tato hadice pod vanou napojena nelze zjistit, protože tam nejsou dvířka. Asi bude napojena za sifon vany = blíž ke kanalizaci, protože vanový sifon se stále ucpává, zatímco hadice je snad funkční, když prali. Potřebuji vědět, zda je sifon nutný, jaký tam má být - s klapkou? Moc děkuji za radu. Zd.