Diskuse

(1/812)
  • Whirlpool AWO/D 41125
    Richard5.2.2012 23:16:56

Dobrý den,
    mám pračku Whirlpool AWO/D 41125 pračka mě po záruce začla postupně prát neustále takže nikdy nedokončí praní. Jednou jsem usnul a ona si v klidu prala 6h ať tam dám jaký koliv program tak pere neustále. Nevíte čím bych to mohlo být?

Odpovědet

• HANSEATIC pračka
    Jirka4.2.2012 12:24:19

Dobrý den
    chystám se vyčistit naší pračku hanseatic
    vím že je na to nejlepší ocet nebo kys. citronová ale poraďte mi prosím. Mám dát do pračky najednou ten ocet a kys. citronovou nebo je lepší dát buď ocet nebo tu kyselinu. Nemůže to navzájem nějak zreagovat a poškodit pračku?
    Předem děkuji

Odpovědet

• Re: HANSEATIC pračka
      Ivo5.2.2012 13:49:21

Dobrý den Jirko myslím že zreagovat to nějak nemůže a ocet je jen 8%
      A když ocet jí lidi a kyselinu citronovou taky a neublíží jim to nějak tak pračce už vůbec. Myslím že když to tam dáte dohromady tak to bude účinnější

Odpovědet

• Re: Re: HANSEATIC pračka
        kokeš5.2.2012 16:30:51

ovšem toho octa tak 2-3 litry minimálně. dát tam pár deci je jako plivnout do rybníka.
        osobně bych spíš použil speciální přípravky na odstraňování komene a čištění pračky. záleží také na stupni znečištění...

Odpovědet

• Pračka se sušičkou Eurotech EWD 1000, Ardo WD 1000
    Radovan Sedláček3.2.2012 16:10:36

Popis poptávky: sháním na pračku se sušičkou Eurotech EWD 1000, nebo Ardo WD 1000 staré modely tak z 1996 tého roku, č. v manuálu D 250 kabeláž č. 510081000 třeba i z nějaké rozebrané pračky ze šrotu, nebo i celé pračky, Dobře zaplatím Radovan Sedláček, Vsetín e. mail Radovan11@seznam.cz tel.604453038

Odpovědet

• Výběr pračky
    Linda3.2.2012 07:14:29

Dobrý den, máte někdo zkušenost s touto pračkou Bosch WLX 24462 BY, recenze jsem četla a jsou výborné, ale většinou jsou psané po jednom týdnu užívání, chci znát názor dlouhodobého uživatele:))Děkuji.

Odpovědet

• Re: Výběr pračky
      Standa3.2.2012 13:17:33

Zřejmě kvůli nedostatku místa volíte úzkou pračku. Pračky BOSCH patří ke kvalitním a spolehlivým výrobkům. Máme ji v příbuzenstvu a již asi 2-3 roky šlape bez poruch. Mohu ji doporučit. Jedinou snad nevýhodou, je malý buben o objemu 35 litrů, tudíž je dobré jej nepřeplňovat. Pokud perete pro 1-2 osoby, je pračka dostačující, v opačném případě je vhodnější při stéjné hloubce volit pračku s větším bubnem (AEG, Electrolux, Zanussi).

Odpovědet

• Sifon k odpadu z pračky
    Zdeněk2.2.2012 23:16:10

Dobrý den, koupili jsme byt, kde je zrenovovaná koupelna - nová vana. Z boku vany vyčnívá kousek hadice (stejného rozměru i vzhledu jako odpad z pračky)na niž byl připojen odpad z pračky přes sifon, který byl jen připevněn na zeď. Kam přesně je tato hadice pod vanou napojena nelze zjistit, protože tam nejsou dvířka. Asi bude napojena za sifon vany = blíž ke kanalizaci, protože vanový sifon se stále ucpává, zatímco hadice je snad funkční, když prali. Potřebuji vědět, zda je sifon nutný, jaký tam má být - s klapkou? Moc děkuji za radu. Zd.

Odpovědet

(1/812)